(033) 455 58 89   info@bouwbedrijvenbeurs.nl

VS17 Timmerwerkplaats regio Amsterdam

Voor verkoop of mogelijke samenwerking wordt aangeboden een traditionele timmerwerkplaats in de regio Amsterdam. Met specialisatie in machinale houtbewerking in monumentaal timmerwerk. Gevestigd in een geheel nieuw bedrijfspand met werkplaats en kantoorruimte.

Wij hebben veel ervaring in de restauratie van monumenten en bijzondere bouwwerken en hebben veel kennis verzameld over authentiek timmerwerk.
Extra bijzonder is de energiehuishouding van het nieuwe pand. De timmerwerkplaats kan nagenoeg energieneutraal werken door de afvalproducten van houtbewerking ter plekke door een ingenieuze aanpak te hergebruiken voor verwarming van het hele gebouw. Daarnaast zal in de toekomst een belangrijk deel van de energiebehoefte voorzien worden door zonnepanelen. Hiermee is deze timmerwerkplaats een duurzaam bedrijf en hopen we een voorbeeld te zijn voor andere ondernemers.

De Timmerwerkplaats is ingericht met alle benodigde machines. 
Een bouwonderneming met zeer ruime ervaring in de restauratie.


Olde Hartman Advies B.V. | Leusderweg 28 | 3817 KB Amersfoort | (033) 455 58 89 | info@bouwbedrijvenbeurs.nl. Alle rechten voorbehouden