(033) 455 58 89   info@bouwbedrijvenbeurs.nl

BBB-bouwendNederland

Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

Over Olde Hartman Advies

ACTIEVE BEGELEIDING

Begeleiding bij overname van bouw-, installatie-, GWW/infrabedrijven en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven is een van de hoofdactiviteiten van Olde Hartman Advies B.V. een adviesbureau dat landelijk opereert.

Vanuit het kantoor in Amersfoort alsmede de kantoren van Bouwend Nederland begeleiden gespecialiseerde medewerkers het traject van bedrijfsovername. 

Bouwbedrijvenbeurs-contact

1. OVERNAMESPECIALIST IN DE BOUW

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

2. GROOT NETWERK IN DE BOUW

Wij kennen als geen ander de ontwikkelingen in de bouwsector en spreken de taal van de ondernemers. Door ons focus op de bouwsector is ons netwerk zeer groot en zijn wij een bekende naam in de markt.

3. SNELLE MATCHMAKING

Ons grote netwerk helpt ons om direct een juiste oplossing voor uw organisatie te bieden. Of dit nu in een overname, advies of personeel is. Wij kunnen u zeer snel van dienst zijn!

Online bedrijfsovernameplatform in de bouwnijverheid

Nieuws en informatie

Bedrijven in de bouwnijverheid TotaalPlatform

BouwBedrijvenBeurs.nl biedt u een totaalplatform van bedrijven in de bouwnijverheid die aangeboden en gevraagd worden.

In de online database kunt u korte anonieme profielen van de betreffende bedrijven vinden, mocht u meer informatie wensen over een bepaald profiel, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

BouwBedrijvenBeurs is een onderdeel van Olde Hartman Advies B.V.

OVER ONS

BouwbedrijvenBeurs.nl biedt u een totaalplatform, dat vraag en aanbod van bedrijven in de bouwnijverheid bij elkaar brengt en u inzicht geeft in de mogelijkheden in heel Nederland.

In onze online bedrijvendatabase vindt u alle koop- en verkoopprofielen van kleine en middelgrote bedrijven in de bouwnijverheid.

Olde Hartman Advies B.V. | Leusderweg 28 | 3817 KB Amersfoort | (033) 455 58 89 | info@bouwbedrijvenbeurs.nl. Alle rechten voorbehouden