(033) 455 58 89   info@bouwbedrijvenbeurs.nl

BBB-bouwendNederland

Overnamebegeleiding specifiek in de bouwnijverheid

Welkom bij Bouwbedrijvenbeurs

Bouwbedrijvenbeurs-overnamen

ACTIEVE BEGELEIDING

Actieve begeleiding bij de zoektocht naar een geschikte koper of verkoper voor uw bedrijf. Wij treden bij deze begeleiding voor u op als adviseur. Na afstemming en bedrijfsanalyse, gaan wij actief in ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaat. Hierbij gebruiken wij uw anoniem zoekprofiel. Download voor meer informatie de brochure.

Bouwbedrijvenbeurs-passief

PASSIEVE BEGELEIDING

Naast actieve koop- of verkoopbegeleiding kan Olde Hartman Advies ook in de rol van ‘matchmaker’ de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf in de gaten houden.

Het begeleiden tot en met het kennismakingsgesprek gebeurt op basis van ‘no cure no pay’.

BEDRIJFSWAARDERING

Indien u geen directe interesse heeft in de verkoop van uw organisatie, maar eerst wil weten wat de waarde van uw organisatie is. Dan kunt u er voor kiezen om uw bedrijf te laten waarderen. De waarde van uw bedrijf moet tevens een beeld geven van de mogelijke overnameprijs, maar biedt ook stof tot nadenken voor de toekomst van uw organisatie.

ORGANISATIE ADVIES

Weet u binnen uw organisatie onvoldoende de vinger op de zere plek te leggen? Olde Hartman Advies B.V. heeft een programma ontwikkeld, waarmee op een efficiënte en snelle wijze de problemen binnen uw organisatie worden gefilterd. Indien wenselijk kan Olde Hartman Advies B.V. samen met u een plan van aanpak opstellen om deze problemen op te lossen.

Bouwbedrijvenbeurs-quickscan

ORGANISATIE QUICKSCAN

Als ondernemer komt er een moment dat u moet nadenken over opvolging of overname van het bedrijf. Of het nu het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is of andere/nieuwe ambities zijn, vroeg of laat zal ook u er mee te maken krijgen. Doe de ‘quickscan organisatie’ specifiek voor de bouwnijverheid

Online bedrijfsovernameplatform in de bouwnijverheid

Nieuws en informatie

Bedrijven in de bouwnijverheid TotaalPlatform

BouwBedrijvenBeurs.nl biedt u een totaalplatform van bedrijven in de bouwnijverheid die aangeboden en gevraagd worden.

In de online database kunt u korte anonieme profielen van de betreffende bedrijven vinden, mocht u meer informatie wensen over een bepaald profiel, dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

BouwBedrijvenBeurs is een onderdeel van Olde Hartman Advies B.V.

OVER ONS

BouwbedrijvenBeurs.nl biedt u een totaalplatform, dat vraag en aanbod van bedrijven in de bouwnijverheid bij elkaar brengt en u inzicht geeft in de mogelijkheden in heel Nederland.

In onze online bedrijvendatabase vindt u alle koop- en verkoopprofielen van kleine en middelgrote bedrijven in de bouwnijverheid.

IN ONZE DATABASE

Bouwbedrijven
Installatiebedrijven
GWW-bedrijven
Schilders- en specialisten

Olde Hartman Advies B.V. | Leusderweg 28 | 3817 KB Amersfoort | (033) 455 58 89 | info@bouwbedrijvenbeurs.nl. Alle rechten voorbehouden